Welcome to Del Papa

Discover our history

Del Papa is inspired by Italian lifestyle, mentality, vitality and hospitality. It was created due to the fascination with various regions of Italy and the restaurant has been delighting with the extraordinary variety of tastes and aromas for over 13 years.
Agata Golonka is the top chef of our restaurant who turns her true passion and love for the Italian cuisine into the culinary art.
She also wants to share it with you every single day.

More about us

We create unforgettable moments with you

Check our offer prepared for groups Enjoy our best Choose your favourite dish

More information

Taste our best dishes

Chef Specialties

Only 64 zł

Filleto di manzo

  • CARNE / MIĘSO / MEAT
Only 16 zł

Crème brûlée

  • DOLCI / DESERY / DESSERTS
Only 49 zł

Gamberetti Del Papa

  • PESCI E FRUTTI DI MARE / RYBY I OWOCE MORZA / FISH AND SEAFOOD

Discover our menu

Find your favourite dish

ANTIPASTI / STARTERS

Tatare di salmone 30 zł

Tatar z łososia z korniszonami, kaparami i koperkiem / Salmon tatar with gherkins, capers and dill

Bruschetta Miste 16 zł

Grzanki z mozzarellą, szynką parmeńską i pomidorami / Variety of traditional Italian toasts

Melanzane con mozzarella e salsa gremolata 18 zł

Grillowany bakłażan z mozzarellą i gremolatą / Grilled aubergine with mozzarella and gremolata

Vitello tonnato 33 zł

Plastry cielęciny z sosem tuńczykowym, anchois i kaparami / Slices of cooked veal topped with tuna sauce, anchois and capers

Carpaccio di manzo 32 zł

Carpaccio z sezonowanej polędwicy wołowej, rukola, Grana Padano / Seasoned beef carpaccio, rocket salad, Grana Padano

Piatto di formaggi italiani 36 zł

Deska serów włoskich: Taleggio, Pecorino, Grana Padano, gorgonzola / Selection of italian cheese

Piatto di salumi italiani 38 zł

Pancetta, salami piccante, prosciutto Crudo, prosciutto Parma / Selection of italian charcuterie

FOCACCIA

Focaccia al rosmarino 12 zł

Podpłomyk z rozmarynem / Unleavened bread with rosemary

Focaccia all’aglio 12 zł

Podpłomyk z czosnkiem / Unleavened bread with garlic

MINESTRONE / SOUPS

Minestrone 15 zł

Tradycyjna zupa z warzyw z pieczywem czosnkowym / Traditional vegetable soup served with garlic bread

Brodetto dell’adriatico 25 zł

Adriatycka zupa rybna z małżami, harissą i peperoncino / Adriatic fish soup with mussels, harrisa and peperoncino

Zupa dnia / Soup of the day 14 zł

INSALATE / SALADS

Insalata con pecorino 32 zł

Kompozycja sałat z serem Pecorino, karczochami, suszonymi pomidorami, orzechami nerkowca i miodowym sosem vinaigrette / Composition of salads with Pecorino cheese, artichokes, sun dried tomatoes, cashew nuts and honey vinaigrette.

Insalata con prosciutto di Parma 33 zł

Kompozycja sałat z szynką parmeńską, marynowanymi borowikami, gruszką, suszonymi pomidorami z granatem i vinaigrette / Mix of salads with Parma ham, marinated boletus, pear, pomegranate and dried tomatoes

Insalata con anatra 32 zł

Plastry piersi z kaczki z awokado, grejpfrutem i vinaigrette malinowym na rukoli / Slices of duck breast with avocado, grapefruit and raspberry vinaigrette with rocket salad

PASTA

Casarecce 34 zł

Casarecce zapiekane pod chrupiącym ciastem z łososiem, dorszem, krewetkami i kurkami. / Casarecce with salmon, cod, shrimps and forest mushrooms baked under the crunchy pastry

Frutti di Mare 37 zł

Krewetki, małże, vongole, ośmiorniczki, oliwki, peperoncino w sosie winno-maślanym / Shrimp, mussels, baby octopus, olives, peperoncino in wine-butter sauce

All’amatriciana 27 zł

Boczek, cebula, czosnek, chili, sos pomidorowy, pietruszka, Grana Padano / Bacon, onion, garlic, chili, tomato sauce, parsley, Grana Padano .

Spinaci 27 zł

Świeży szpinak, suszone pomidory, pestki słonecznika, czosnek, Grana Padano / Fresh spinach, sun dried tomatoes, sunflower seeds, garlic, Grana Padano

Di pollo 29 zł

Kurczak, grzyby, śmietana, pietruszka, Grana Padano / Chicken, mushrooms, cream, parsley, Grana Padano

Alfredo 32 zł

Prosciutto Parma, rukola, suszone pomidory, śmietana, Grana Padano / Parma ham, rocket salad, sun dried tomatoes, cream, Grana Padano

Boscaiola 29 zł

Świeże pomidory, borowiki, chili, pietruszka, Grana Padano / Fresh tomatoes, forest mushrooms, chili, parsley, Grana Padano

Con gamberi 34 zł

Krewetki, grillowana papryka, chili, czosnek, pietruszka, sos pomidorowy / Shrimps, grilled pepper, chili, garlic, parsley, tomato sauce

Mediterraneo 28 zł

Anchois, brokuły, chili, czosnek, czarne oliwki, pomidory koktajlowe, oliwa z oliwek / Anchavies, broccoli, chili, garlic, black olives, cocktail tomatoes, olive oil

Lasagne al ragu 30 zł

Lazania jagnięco-wołowa z pieca podawana z sosem pomidorowym / Lamb-beef meat lasagne with tomato sauce

RISOTTI

Risotto con funghi porcini 32 zł

Kremowe risotto z borowikami / Creamy risotto with mushrooms

Risotto con salmon 38 zł

Risotto ze szpinakiem, zielonym groszkiem serwowane z grillowanym łososiem w sosie śmietanowym / Green risotto with spinach and green peas served with salmon and creamy sauce

PESCI E FRUTTI DI MARE / FISH AND SEAFOOD

Filetto di lucioperca 44 zł

Filet z sandacza w orzechach podawany z marynowaną gruszką / Zander fillet served in walnuts with marinated pear

Gamberetti Del Papa 49 zł

Krewetki w sosie Del Papa podawane z grzankami z pesto / Shrimps in Del Papa sauce served with basil pesto toasts

Cozze 39 zł

Mule w ostrym sosie pomidorowym lub śmietanowym z koprem włoskim / Mussels with spicy tomato sauce or creamy sauce with fennel

CARNE / MEAT

Saltimbocca 47 zł

Eskalopki cielęce z szynką parmeńską i szałwią podane z selerowym puree / Veal escalope with Parma ham and sage served with celeriac puree

Petto d’anatra 46 zł

Pierś z kaczki z pęczotto serwowana z musem jabłkowym z imbirem i konfitowanymi pomidorkami cherry / Duck breast served with apple sauce with ginger and cherry tomatoes

Filleto di manzo 64 zł

Polędwica wołowa w sosie z czterech włoskich serów serwowana na rukoli z gnocchi szpinakowymi / Beef tenderloin in a sauce of four italian cheeses served on rocket salad with spinach gnocchi

DOLCI / DESSERTS

Panna Cotta 17 zł

Aromatyzowana liściem laurowym i zielem angielskim panna cotta z sosem truskawkowym i owocami leśnymi / Flavoured with bay leaf and allspice served with strawberry sauce and forest fruits

Crème brûlée 16 zł

Crème brûlée z rozmarynem / Crème brûlée with rosemary

Folletto buono 17 zł

Brownie czekoladowo-gruszkowe z lodami miętowymi / Brownie chocolate with pear and mint ice cream

Tiramisu 18 zł

Tiramisu aromatyzowane winem Marsala i lukrecją / Tiramisu flavored with Marsala wine and licorice

PIZZA

Margherita 24 zł

Sos pomidorowy, mozzarella, świeża bazylia / Tomato sauce, mozzarella, fresh basil

Capricciosa 27 zł

Sos pomidorowy, mozzarella, Prosciutto Cotto, pieczarki, oregano / Tomato sauce, mozzarella, fresh basil, Prosciutto Cotto, mushrooms, oregano

Spianata piccante 28 zł

Sos pomidorowy, mozzarella, salami piccante / Tomato sauce, mozzarella, salami piccante

Campagna 28 zł

Sos pomidorowy, mozzarella, pancetta, jajko, szpinak, oregano / Tomato sauce, mozzarella, pancetta, egg, spinach, oregano

Carciofi 29 zł

Sos pomidorowy, ricotta z ziołami, karczochy, świeże pomidory, włoskie oliwki, świeże oregano / Tomato sauce, ricotta with herbs, artichokes, fresh tomatoes, italian olives, fresh oregano

Appettita 33 zł

Sos pomidorowy, mozzarella, Prosciutto Cotto, boczek, salami piccante / Tomato sauce, mozzarella, Prosciutto Cotto, bacon, salami piccante, onion, oregano

Quattro formaggi 33 zł

Oliwa czosnkowa, mozzarella, gorgonzola, Pecorino, Grana Padano, oregano / Garlic oil, mozzarella, gorgonzola, Pecorino, Grana Padano, oregano

Cristina bianca 29 zł

Sos pesto, mozzarella, warzywa grillowane, pomidorki koktajlowe, bazylia, czerwona cebula, Grana Padano / Pesto sauce, mozzarella, grilled vegetables, cherry tomatoes, basil, red onion, Grana Padano

Prosciutto Parma 34 zł

Mozzarella, Prosciutto Parma, rukola, Grana Padano / Mozzarella, Prosciutto Parma, rocket salad, Grana Padano

Gallery

Chef

Agata Golonka

Agata Golonka has been the top chef of the restaurant for over 13 years.
Since 2011 she has been nominated yearly to the Michelin Guideline and since 2014 to Gault Millau. Newsweek wrote about her: Agata Golonka magically brings her guests from the streets of the Krakow Old Town to the interior of a true sun-drenched trattoria and her dishes are made of genuine Italian delicacies, so everything what is made by her tastes and smells like Italy. Thus we invite our Guests to taste these aromatic and authentic Italy-like dishes.

Feel welcomed to Del Papa

Find us
agata